ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ντε Χέα: "Δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε εμείς μεσοβδόμαδα και όχι η Άρσεναλ, μπορεί να κάνει τη διαφορά την Κυριακή"

Ο Νταβίντ Ντε Χέα
Ο Νταβίντ Ντε Χέα @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είχε παράπονα μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε παιχνίδι μεσοβδόμαδα σε αντίθεση με την Άρσεναλ πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή, στην οποία θα παραταχθούν χωρίς τον Κασεμίρο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πολύ κοντά στο να αποδράσει με το διπλό από το Σέλχαρστ Παρκ, ωστόσο η πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Ολίσε στο 90+1' κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ντε Χέα και έδωσε τον βαθμό στην Κρίσταλ Πάλας.

Ωστόσο οι απώλειες για τους κόκκινους διαβόλους δεν σταματούν στους δύο βαθμούς, καθώς ο Κασεμίρο συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ο Ντε Χέα σε δηλώσεις του μετά το ματς στο Λονδίνο εξαπέλυσε τα πυρά του και για την απώλεια του Βραζιλιάνου μέσου, αλλά και για το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ έδωσε παιχνίδι μεσοβδόμαδα σε αντίθεση με τους πρωτοπόρους της Premier League.

"Ένας από τους καλύτερους παίκτες μας (σ.σ. Κασεμίρο) δεν μπορεί να παίξει κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να παίξουμε σήμερα και εκείνοι δεν το έκαναν. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά την Κυριακή. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Χέα για την απώλεια του Κασεμίρο αλλά και το πρόγραμμα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ