ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταβίδ Φουστέρ στο Contra.gr: "Η χειρότερη στιγμή, όταν μου είπαν στον Ολυμπιακό ότι φεύγω"

Νταβίδ Φουστέρ στο Contra.gr: "Η χειρότερη στιγμή, όταν μου είπαν στον Ολυμπιακό ότι φεύγω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίδ Φουστέρ μίλησε στο Contra.gr για τα 6 χρόνια στον Ολυμπιακό και θυμήθηκε τη μεγάλη ευκαιρία του, τα γκολ στην Άρσεναλ και τη στιγμή που του είπαν ότι θα φύγει.

Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξή του σε ελληνικό ΜΜΕ από τη στιγμή που έφυγε απ' την Ελλάδα, ο Νταβίδ Φουστέρ κάνει κατάθεση ψυχής στο Contra.gr και θυμάται τα 6 χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό.

Σχολιάζει πώς πανηγύρισε με τον γιο του το γκολ του Αχμέντ Χασάν κόντρα στην Άρσεναλ, θυμάται τα δικά του τέρματα απέναντι στους Λονδρέζους, αποκαλύπτει πιο τέρμα του με τα ερυθρόλευκα του έμεινε αξέχαστο, μιλά για τη σχέση του με τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αναλύει μεταξύ άλλων την ποδοσφαιρική κατάσταση στην Ισπανία και τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Από όλα όσα έζησες, ποια ήταν η χειρότερη στιγμή σου;

"Η χειρότερη στιγμή μου ως παίκτης ήταν όταν μου ανακοίνωσαν πως δεν θα συνέχιζα στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα πολύ να είχα κρεμάσει εκεί τα παπούτσια μου και είμαι σίγουρος ότι αν είχε γίνει αυτό, σήμερα θα ζούσα στην Ελλάδα και θα εργαζόμουν για τον Ολυμπιακό".

Ονειρεύεσαι κάποια στιγμή να προπονήσεις τον Ολυμπιακό;

"Η αλήθεια είναι ότι κάποια μέρα θα μου άρεσε να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να δουλέψω σε οποιοδήποτε πόστο. Για να γίνω προπονητής της ομάδας, μου λείπουν ακόμα εμπειρία και παραστάσεις, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσα να τα καταφέρω ως δεύτερος προπονητής".

Ποιο παιχνίδι και ποια στιγμή με τον Ολυμπιακό δεν θα ξεχάσεις ποτέ; Ποιο ματς θα σου άρεσε να μπορούσες να ξαναπαίξεις;

"Υπάρχουν πολλές στιγμές ανεξίτηλες που θα θυμάμαι για πάντα, όπως τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ, οι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, οι φιέστες των τίτλων, οι τελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν υπάρχει κάτι που έχει γραφτεί με φωτιά στο μυαλό και στην καρδιά μου, ήταν το να ακούω το σύνθημα-τραγούδι που μου είχαν αφιερώσει οι φίλαθλοι (σ.σ. το γνωστό "οε, οε, οε, οε, Νταβίδ Φουστέρ"). Αυτήν την αγάπη και τη στήριξη δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Για να είμαι ειλικρινής, θα ξαναέπαιζα οποιοδήποτε παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά κάποιες φορές ονειρεύομαι ότι στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" (σ.σ. 19/3/2014), εκείνη η κεφαλιά μου που απέκρουσε ο Νταβίδ ντε Χέα μπαίνει γκολ και παίρνουμε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι αν ξαναέπαιζα εκείνον τον αγώνα, θα πετύχαινα σίγουρα γκολ (γέλια)".

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Φουστέρ στο Contra.gr

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ