ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντανίλο για Γκουαρδιόλα: "Νομίζω ότι βάζει τη γυναίκα του να κάθεται στον καναπέ σαν να είναι παίκτρια"

Ο Ντανίλο στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Κάλιαρι
Ο Ντανίλο στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Κάλιαρι © 2020 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ντανίλο μίλησε στην εφημερίδα La Repubblica για τη σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι και υποστήριξε ότι ο Ισπανός δεν χαλαρώνει ποτέ, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει ακόμα και τη σύζυγό του σαν να είναι παίκτρια.

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Ντανίλο αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι με προορισμό τη Γιουβέντους, με τη Βέκια Σινιόρα να βγάζει από τα ταμεία της 37 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019 για να τον αποκτήσει.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα La Repubblica αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο και συνεργάστηκε για μία διετία (2017-19).

"Δεν είναι εύκολο να έχεις καλή σχέση μαζί του", τόνισε αρχικά ο έμπειρος μπακ, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο Ισπανός κόουτς δεν χαλαρώνει ποτέ, αλλά είναι πιθανό ακόμα και στη σύζυγό του στο σπίτι να της συμπεριφέρεται σαν να είναι παίκτρια στο γήπεδο.

"Δεν είναι ποτέ χαλαρός, σκέφτεται το ποδόσφαιρο όλη την ώρα. Νομίζω ότι στο σπίτι, τη νύχτα, βάζει τη γυναίκα του να κάθεται στον καναπέ σαν να ήταν παίκτρια στο γήπεδο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ