ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντάνι Άλβες: "Ο Μέσι πρέπει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα για το last dance μαζί μου"

Ο Μέσι και ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζουν γκολ
Ο Μέσι και ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζουν γκολ © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντάνι Άλβες σε συνέντευξή του στην Sport κάλεσε τον Μέσι να επιστρέψει στον Μπαρτσελόνα, ώστε να κλείσουν μαζί την καριέρα τους στους μπλαουγκράνα.

Μεγάλη συνέντευξη στην καταλανική Sport παραχώρησε ο Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος μπακ της Μπαρτσελόνα δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον Λιονέλ Μέσι. Ο Άλβες κάλεσε τον πρώην συμπαίκτη του να επιστρέψει στους Καταλανούς για το last dance.

"Δεν ξέρω τι σκέφτεται ή τι θέλει. Εγώ επιμένω, ότι πρέπει να επιστρέψει για το last dance μαζί μου. Δεν υπάρχει άλλο μέρος όπως εδώ. Όλο αυτό φτιάχτηκε για εμάς, η πόλη, η ομάδα. Έφυγε για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει σπίτι του, εάν το θέλει" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Μέσι πήρε τη μεταγραφή στην Παρί το καλοκαίρι του 2021. Φέτος έχει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με οκτώ γκολ και έντεκα ασίστ, όμως δέχεται αρκετή κριτική από τους φίλους της παριζιάνικης ομάδας.

Ο Άλβες αναφέρθηκε σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα, ενώ ξεχώρισε η δήλωσή του πως θα διέθετε πολλά χρήματα για την απόκτηση του Εμπαπέ και όχι τον Χάλαντ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ