ΑΕΚ

Νταμιέν Ντα Σίλβα: "Περήφανος που είμαι παίκτης της Ρεν, θα ήθελα να μείνω στην Ευρώπη"

Rennes' Damien Da Silva is challenge day PSG's Angel Di Maria during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Rennes at the Parc des Princes in Paris, France, Saturday, Nov. 7, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
Rennes' Damien Da Silva is challenge day PSG's Angel Di Maria during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Rennes at the Parc des Princes in Paris, France, Saturday, Nov. 7, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) @ 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα, το όνομα του οποίου παίζει έντονα για την ΑΕΚ, παραχώρησε σε δηλώσεις σε γαλλικό μέσο, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μέλλον του, τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα, ο οποίος είναι στα ραντάρ της ΑΕΚ για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, παραχώρησε σε δηλώσεις στη γαλλική ιστοσελίδα "rennessport.fr", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος Γαλλοπορτογάλος στόπερ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ενώ ο ίδιος επιθυμεί να βρει ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο, το οποίο η Ένωση είναι διατεθειμένη να του το προσφέρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντα Σίλβα: "Η Ρεν είναι ένα μεγάλο και καλό κλαμπ και νιώθω καλά εδώ. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Πάντα με προσέλκυε. Αλλά δεν έχω φύγει. Αγαπώ την ομάδα και αισθάνομαι καλά εδώ.

"Αυτές είναι καταστάσεις που επαναλαμβάνονται έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να προστατεύσεις το συμβόλαιο σου όταν είσαι στην ηλικία μου, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Πιστεύω πως μέσα από την καθημερινή δουλειά μου, η απόδοση μου θα μου επιτρέψει να αναλύσω με αυτοπεποίθηση όποια κατάσταση μου προκύψει".

"Δεν με απασχολεί ποτέ ιδιαίτερα όλο αυτό. Οι προτάσεις ίσως είναι ήδη εκεί και πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Αν είχα το προνόμιο να διαλέξω; Θα ήθελα να μείνω στην Ευρώπη".

"Το σημαντικό είναι να μένεις συγκεντρωμένος στην προπόνηση κάθε μέρα και να μην το αλλάζεις ποτέ αυτό. Είτε έχεις 4 χρόνια, είτε έναν μήνα ακόμα συμβολαίου. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ το σκεπτικό μου. Σήμερα είμαι παίκτης της Ρεν. Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ και είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της Ρεν και θα παλέψω μέχρι τέλους με αυτή την φανέλα".

Photo Credits: © 2021 Christophe Ena/Associated Press

TAGS ΑΕΚ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ