PREMIER LEAGUE

Νότιγχαμ - Τότεναμ 0-2: Ο ασταμάτητος Κέιν καθάρισε την υπόθεση νίκη

Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νότιγχαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Σίτι Γκράουντ", Νότιγχαμ | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Νότιγχαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Σίτι Γκράουντ", Νότιγχαμ | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Νότιγχαμ είχε τον έλεγχο και τις τελικές, η Τότεναμ όμως είχε τον Χάρι Κέιν που με τα γκολ του έδωσε τη νίκη 2-0 στους Λονδρέζους μέσα στο "Σίτι Γκράουντ".

Η Τότεναμ έφυγε με σημαντική νίκη 2-0 από το "Σίτι Γκράουντ" απέναντι στη Νότιγχαμ χάρη στον Χάρι Κέιν, που σημείωσε και τα δύο γκολ, για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Ο Άγγλος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα και για πολλούς λόγους, όπως το γκολ που σημείωσε στην κόντρα στο 5ο λεπτό, το 200ό στη διασυλλογική καριέρα του. Οι αντεπιθέσεις ήταν το μυστικό της επιτυχίας για τους Λονδρέζους, που απείλησαν κι άλλες φορές με γκολ, αλλά οι επιθέσεις τους σταματούσαν στο σημαιάκι του βοηθού.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους για περισσότερο χρόνο, υπερτερούσαν σε τελικές, αλλά όχι σε ποιότητα στις ευκαιρίες τους. Ο Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ και ο Ράιαν Γέιτς είχαν τις πιο σημαντικές στιγμές, όμως ακόμα πιο κοντά στο επόμενο γκολ έφτασε ο Κέιν στο 56ο λεπτό, όταν εκτέλεσε πέναλτι.

Ο Ντιν Χέντερσον απέκρουσε, όμως ο Άγγλος επιθετικός... επανόρθωσε, σκοράροντας στο 81ο λεπτό για να κλειδώσει τη νίκη.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ