ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Οριστική συμφωνία με Λίβερπουλ και Μπάγερν για τους Ρίτσαρντς και Γουίλιαμς

Ο Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λέστερ για την Premier League 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Νέκο Γουίλιαμς της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λέστερ για την Premier League 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Νότιγχαμ έκλεισε το deal για την απόκτηση των Ομάρ Ρίτσαρντς και Νέκο Γουίλιαμς, με την Μπάγερν να βάζει στα ταμεία της από την παραχώρηση του

Μία ανάσα πριν κάνει δικούς της τους Ομάρ Ρίτσαρντς και Νέκο Γουίλιαμς βρίσκεται η Νότιγχαμ, η οποία συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά.

Οι Reds έχουν ήδη ανακοινώσει τους Αβονίγι, Μπιανκόνε, Χέντερσον, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στον Νιακατέ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Την ίδια στιγμή η ομάδα ολοκλήρωσε τα deal με Μπάγερν και Λίβερπουλ αντίστοιχα για τους δύο αμυντικούς.

Οι Βαυαροί θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 10 εκατ. ευρώ για τον αριστερό μπακ Ρίτσαρντς, ενώ σύμφωνα με την Telegraph το συμβόλαιο του Γουίλιαμς θα ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Στίβ Κούπερ έχει αναγνωρίσει πως αυτές οι δύο θέσεις χρειάζονται ενίσχυση για την περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας του. Ο 24χρονος Ρίτσαρντς βρίσκεται στην Μπάγερν από το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο δεν έχει βρει χώρο. Οι Βαυαροί ψάχνουν τρόπο να ελευθερώσουν πόρους για την απόκτηση του Ντε Λιχτ.

Ο Γουίλιαμς από την άλλη έχει 13 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, αλλά πέρασε το δεύτερο μέρος της σεζόν ως δανεικός στην Φούλαμ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ