ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Ο Αουάρ απάντησε θετικά στους "reds"

Ο Χουσέμ Αουάρ με τη φανέλα της Λιόν στην αναμέτρηση με τη Νιε
Ο Χουσέμ Αουάρ με τη φανέλα της Λιόν στην αναμέτρηση με τη Νιε © 2022 LAURENT CIPRIANI / AP IMAGES

Η μεταγραφή του Χουσέμ Αουάρ στη Νότιγχαμ έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς ο Γάλλος μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση των "reds" για το συμβόλαιό του και πλέον απομένει είναι να αποσπάσει το 'ναι" και από τη Λιόν.

Μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον 24χρόνο Γάλλο μέσο της Λιόν, Χουσέμ Αουάρ, σύμφωνα με τον γαλλικό RMC.

Το γαλλικό δημοσίευμα δεν αναφέρει λεπτομέρειες της συμφωνίας, παρά μόνο ότι ο Αουάρ κολακεύτηκε από τη συζήτηση που είχε με τους διοικούντες της Νότιγχαμ. Φυσικά κινητήριος μοχλός ήταν ότι θα παίζει παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο στην Premier League.

Το μόνο που απομένει είναι να τα βρει και με τη Λιόν για να τον αποκτήσει και οι Γάλλοι εκτιμούν ότι αυτό θα γίνει με ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Αουάρ πριν από δύο καλοκαίρια ήταν ένα από τα καυτά ονόματα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, λόγω της πολύ καλής πορείας της Λιόν στο Champions League. Εκείνη την περίοδο είχαν ενδιαφερθεί για τον 24χρονο Γάλλο μέσο οι Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους.

Ωστόσο η πορεία του δεν ήταν ανάλογη και γι' αυτό το λόγο παρέμεινε στάσιμος. Το συμβόλαιό του με τη Λιόν εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Συνολικά έχει αγωνιστεί με τα λιοντάρια 216 φορές μέσα σε πέντε χρόνια, έχοντας απολογισμό 40 γκολ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ