ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Νέο χτύπημα από τους ρεντς με Κουγιατέ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Νέο χτύπημα από τους ρεντς με Κουγιατέ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει ακάθεκτη την καλοκαιρινή μεταγραφική της δράση, με το τελευταίο της απόκτημα να είναι ο Τσεϊκού Κουγιατέ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας.

Η Premier League βρίσκεται αισίως στην 2η αγωνιστική της ημέρα όμως αυτό δεν εμποδίζει την Νότιγχαμ να συνεχίζει τη μεταγραφική δραστηριότητά της με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο δυνατή τη φετινή σεζόν, στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια μετά από 23 χρόνια απουσίας.

Έτσι, λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση της απόκτησης του Εμάνουελ Ντένις από την Γουότφορντ (ο Νιγηριανός φορ έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, σε ένα deal που κόστισε γύρω στα 23.500.000 ευρώ για τους reds), έκανε γνωστή μία ακόμα προσθήκη, αυτή του Τσεϊκού Κουγιατέ.

Ο 32χρονος Σενεγαλέζος διεθνής μέσος είχε μείνει ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας, της οποίας ήταν μέλος την περασμένη τετραετία, και η ομάδα της οποίας ηγείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε να τον κάνει δικό της υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Σημειώνεται πως ο Κουγιατέ μετράει 82 συμμετοχές με την εθνική Σενεγάλης ενώ έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από την Premier League αφού πριν από την Κρίσταλ Πάλας αγωνιζόταν στην Γουέστ Χαμ, της οποίας φόρεσε τη φανέλα από το 2014 ως το 2018.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ