ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Και ο Εμάνουελ Ντένις στη λίστα της

O Εμάνουελ Ντένις με τη φανέλα της Γουότφορντ στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε
O Εμάνουελ Ντένις με τη φανέλα της Γουότφορντ στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 FRANK AUGSTEIN/AP PHOTO

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από μία σειρά μεταγραφών, δεν σταματάει να κοιτάζει τις περιπτώσεις παικτών που θα την βοηθήσουν να γίνει ανταγωνιστική στη Premier League. Μετά την υπογραφή του Τζέσε Λίνγκαρντ, ψηλά στην λίστα της βρίσκεται ο 24χρονος επιθετικός της Γουότφορντ, Εμάνουελ Ντένις.

Η νεοφώτιστη στη Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ προσπαθεί να δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία θα μπορεί να ανταγωνίζεται τα μεγαθήρια που υπάρχουν στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Τώρα κοιτάζει την περίπτωση του 24χρονου επιθετικού Εμάνουελ Ντένις, ο οποίος αγωνίζεται στη Γουότφορντ. Μετά τις επιτυχείς μεταγραφές των Τζέσε Λίνγκαρντ, Χάρι Τόφολο, Γουέιν Χένεσι, Λιούις Ο'Μπράιεν, Νέκο Γουίλιαμς, Ομάρ Ρίτσαρντς, Μουσά Νιακατέ, Ζουλιάν Μπιανκόν και Ντιν Χέντερσον, ο Στιβ Κούπερ θέλει να ενισχύσει και άλλο το ρόστερ της ομάδας, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμα του συλλόγου.

Ο 24χρονος Νιγηριανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την ομάδα της Γουότφορντ και ζητά το ποσό των 29.300.000 ευρώ, με την Βιγιαρεάλ και την Έβερτον να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντένις ήρθε στην Αγγλία το περσινό καλοκαίρι και είχε 35 εμφανίσεις, με απολογισμό 10 γκολ και έξι ασίστ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ