ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Οντριοθόλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αλβάρο Οντριοθόλα
Ο Αλβάρο Οντριοθόλα @ 2021 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άλβαρο Οντριοθόλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 26χρονος δεξιός μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, στην προσπάθειά της να ενισχυθεί για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Premier League.

Η ισπανική εφημερίδα "AS" ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι οι "reds" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 26χρονου δεξιού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Άλβαρο Οντριοθόλα. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει στα πλάνα του τον Ισπανό ακραίο αμυντικό, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με μονοετή δανεισμό στη Φιορεντίνα και επέστρεψε στη Μαδρίτη μετά το πέρας αυτού.

Φέτος ο Οντριοθόλα αποκλείστηκε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η AS δεν αναφέρει συγκεκριμένα οικονομική στοιχεία της πρότασης, παρά μόνο ότι είναι ενδιαφέρουσα. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αγγλία. Ο Οντριοθόλα έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα των μερένγκες συνολικά 43 φορές, με απολογισμό τρία γκολ και δέκα ασίστ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ