ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νέος προπονητής ο Στιβ Κούπερ

England's soccer coach Steve Cooper applauds before the start of the FIFA U-17 World Cup final match between England and Spain in Kolkata, India, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Anupam Nath)
England's soccer coach Steve Cooper applauds before the start of the FIFA U-17 World Cup final match between England and Spain in Kolkata, India, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Anupam Nath) @ 2017 ANUPAM NATH / ASSOCIATED PRESS

Ο άλλοτε προπονητής της Σουόνσι, των ακαδημιών της Λίβερπουλ αλλά και των υποδομών της εθνικής Αγγλίας, Στιβ Κούπερ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα, μετρώντας 6 ήττες και μία ισοπαλία πριν την απόλυση του Κρις Χιούτον. Ο Στίβεν Ριντ βρέθηκε στη θέση του ως υπηρεσιακός, η ομάδα επικράτησε 2-0 της Χάντερσφιλντ παίρνοντας την πρώτη νίκη στη σεζόν, ωστόσοο αντικαταστάτης του βρέθηκε και ανακοινώθηκε.

Ο άλλοτε προπονητής της Σουόνσι, των ακαδημιών της Λίβερπουλ αλλά και των υποδομών της εθνικής Αγγλίας, Στιβ Κούπερ, είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει να βγάλει τη Νότιγχαμ Φόρεστ από το τέλμα και να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ