ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε τον Κροβίνοβιτς που ήθελε ο ΠΑΟΚ

Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ
Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε το δανεισμό του Φίλιπ Κροβίνοβιτς από τη Μπενφίκα τον οποίο ήθελε και ο ΠΑΟΚ με την υπόθεση του να μην προχωράει.

Την απόκτηση του 25χρονου Κροάτη χαφ, Φίλιπ Κροβίνοβιτς, για τον οποίο είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο διεθνής μέσος ανήκει στη Μπενφίκα αλλά αγωνιζόταν έως τώρα δανεικός στην Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον.

Ο Κροάτης, επιτελικός μέσος είχε μεγάλη συμβολή στην άνοδο της αγγλικής ομάδας στην Premier League ωστόσο η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσίας με τον Μπίλιτς να αποχωρεί και τον Σαμ Αλαρντάις να μην τον υπολογίζει έφερε τη διακοπή του συμβολαίου του.

Η Μπενφίκα όμως δεν είχε τώρα κενό στο ρόστερ της για τον Κροβίνοβιτς και η Νότιγχαμ έκανε την κίνηση της και τον απέκτησε για τους επόμενους έξι μήνες ως δανεικό.

Η Μπενφίκα τον απέκτησε τον Ιούλιου του 2017 από την Ρίο Άβε με 3,5 εκατομμύρια ευρώ και έναν χρόνο αργότερα τον παραχώρησε στην Γουέστ Μπρομ με δανεισμό που ανανεώθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Φέτος έχει 11 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ από τις οποίες οι 5 ως βασικός.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ