ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νότια Κορέα - Κόστα Ρίκα 2-2: Με Ινμπόμ και Ουί Τζο Χουάνγκ η φιλική ισοπαλία

Νότια Κορέα - Κόστα Ρίκα 2-2: Με Ινμπόμ και Ουί Τζο Χουάνγκ η φιλική ισοπαλία
@2021 LEE JIN-MAN/AP IMAGES

Η Νότια Κορέα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Κόστα Ρίκα σε φιλική αναμέτρηση στην Γκόγιανγκ την Παρασκευή (23/09), με τους παίκτες του Ολυμπιακού, Ινμπόμ Χουάνγκ και Ουί -Τζο Χουάνγκ να αγωνίζονται ως βασικοί για τους γηπεδούχους.

Χωρίς νικήτρια έληξε η διεθνής φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (23/09) μεταξύ της Νότιας Κορέας και της Κόστα Ρίκα στην Γκόγιανγκ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χι-Τσαν Χουάνγκ στο 28ο λεπτό και ακολούθως έπεσαν θύμα ανατροπής με δις σκόρερ τον Μπένετ (41' 63'), με τον αρχηγό τους και μεγάλο αστέρι της Τότεναμ, Σον, να γράφει το τελικό σκορ στο 85ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σημειώνεται πως το ματς είχε και "ελληνικό άρωμα" αφού στο βασικό σχήμα της Νότιας Κορέας ήταν τόσο ο Ινμπόμ Χουάνγκ όσο και ο Ουί - Τζο Χουάνγκ, που αμφότεροι ανήκουν στον Ολυμπιακό από το φετινό καλοκαίρι.

Ο πρώτος ήταν στην τριάδα της μεσαίας γραμμής της Νότιας Κορέας και έπαιξε μέχρι το φινάλε ενώ ο δεύτερος κάλυψε το ρόλο του σέντερ φορ, παραχωρώντας τη θέση του στο 77ο λεπτό στον Γου-Γιανγκ Γουνγκ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ