ΝΟΡΙΤΣ

Νόριτς: Ο Λάμπαρντ είπε όχι στην ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη

Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 3 Ιανουαρίου 2021
Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 3 Ιανουαρίου 2021 @2021 ANDY RAIN/POOL VIA AP IMAGES

Ο Φρανκ Λάμπαρντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Νόριτς για να αναλάβει τα ηνία της, αφήνοντας έτσι τον Ντιν Σμιθ ως τον επικρατέστερο αυτή τη στιγμή για να διαδεχτεί τον Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο των καναρινιών.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του νέου προπονητή της Νόριτς. Τα τελευταία 24ωρα τα αγγλικά ΜΜΕ παρουσίαζαν τον Φρανκ Λάμπαρντ ως το απόλυτο φαβορί για να γίνει το νέο αφεντικό των αποδυτηρίων στο "Κάροου Ρόουντ" από τη στιγμή που η διοίκηση της ομάδας τον είχε στην κορυφή της λίστας των εκλεκτών της, όμως το συγκεκριμένο deal δεν καρποφόρησε.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί, ο πρώην προπονητής της Τσέλσι αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση που είχε δεχτεί από την ουραγό της Premier League, με τον -πρόσφατο απολυθέντα από την Άστον Βίλα- Ντιν Σμιθ να είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός υποψήφιος για να πάρει το χρίσμα.

Υπενθυμίζεται πως η Νόριτς είναι σε αναζήτηση προπονητή εδώ και μία εβδομάδα μετά την απόλυση του Ντάνιελ Φάρκε, λίγες ώρες ώρες μάλιστα μετά την πρώτη της φετινή νίκη στην Premier League (2-1 στην έδρα της Μπρέντφορντ), με την ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Δημήτρης Γιαννούλης και Χρήστος Τζόλης να ψάχνει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα την κρατήσει στην κατηγορία, ούσα αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση και στο -5 από τη γραμμή της σωτηρίας.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ THE PREMIER GREEKS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ