ΜΠΑΓΕΡΝ

Νόιερ: Ξεπέρασε τον θρυλικό Καν και πάτησε κορυφή

Bayern's goalkeeper Manuel Neuer, left, hugs team mate Robert Lewandowski after the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and FC Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's goalkeeper Manuel Neuer, left, hugs team mate Robert Lewandowski after the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and FC Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Μάνουελ Νόιερ κράτησε ανέπαφη την εστία του στη νίκη της Μπάγερν επί της Σάλκε (4-0) και πέρασε στην ποδοσφαιρική αθανασία αφού είναι πλέον εκείνος ο κίπερ με τα περισσότερα clean sheets στην ιστορία της Bundesliga.

Η Μπάγερν συνέτριψε με 4-0 την Σάλκε για την 18η αγωνιστική της Bundesliga το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο σε ένα ματς που πετούσε φωτιές η επίθεσή της, το ρεκόρ το πήρε ένας αμυντικός κέρβερος.

Ο λόγος για τον Μάνουελ Νόιερ που κράτησε απαραβίαστη την εστία των Βαυαρών και είναι πλέον ο γκολκίπερ που έχει κρατήσει το μηδεν σε περισσότερα ματς στην ιστορία της Bundesliga, αφήνοντας στη 2η θέση τον θρυλικό Όλιβερ Καν.

Πλέον, ο Νόιερ έχει κρατήσει το μηδέν σε 197 ματς από τα 423 παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έχει αγωνιστεί ενώ ο Όλιβερ Καν δεν δέχτηκε γκολ σε 196 ματς από τα 557 που αγωνίστηκε συνολικά στην καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ