EURO 2020

Νόιερ: "Σεβόμαστε τη Γαλλία, όμως δεν είμαστε αουτσάιντερ"

Ο Μάνουελ Νόιερ πριν απ' τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Γερμανία και τη Δανία στις 2 Ιουνίου του 2021 στην Αυστρία.
Ο Μάνουελ Νόιερ πριν απ' τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Γερμανία και τη Δανία © 2021 FREDERICO GAMBARINI/ASSOCIATED PRESS, POOL

Ο Μάνουελ Νόιερ δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης της Γερμανίας κόντρα στη Γαλλία (15/6, 22:00, ANT1, SPORT24) για το Euro 2020, πως η ομάδα του δεν αποτελεί το αουτσάιντερ σε αυτή τη μονομαχία.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Allianz Arena (15/6, 22:00, ANT1, SPORT24) για την πρώτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Euro 2020. Ο Μάνουελ Νόιερ στις δηλώσεις του μία μέρα πριν απ' την αναμέτρηση τόνισε ότι σέβεται τους αντιπάλους, όμως η Μάνσαφτ δεν είναι το αουτσάιντερ.

"Σεβόμαστε την Γαλλία, αλλά δεν θεωρώ τους εαυτούς μας αουτσάιντερ. Ξέρουμε ότι χρωστάμε κάτι στους φιλάθλους μας μετά το τελευταίο τουρνουά" σχολίασε ο τερματοφύλακας και αρχηγός της εθνικής Γερμανίας.

Η Γερμανία θα έχει την στήριξη του κόσμου, εφόσον το γήπεδο του Μονάχου θα φιλοξενήσει 14,500 θεατές. Ο Νόιερ τόνισε πως η Μάνσαφτ έχει ανάγκη αυτή την στήριξη.

"Χρειαζόμαστε όλη την στήριξη και μέσα απ' το γήπεδο και έξω από αυτό. Είναι καθαρή χαρά για εμάς και για τους φιλάθλους, το είδατε και στα πρώτα λίγα παιχνίδια" ανέφερε ο Νόιερ.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ