ΓΑΛΛΙΑ

Νις: Απολύθηκε ο Βιεϊρά

Ο Βιεϊρά δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Νις με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Βιεϊρά στην αναμέτρηση της Νις με την Μπάγερ Λεβερκούζεν AP PHOTO/DANIEL COLE

Μετά από πέντε σερί ήττες, η διοίκηση της Νις αποφάσισε να βάλει τέλος στην συνεργασία της με τον Πάτρικ Βιεϊρά, ο οποίος βρισκόταν στη γαλλική ομάδα από το 2018.

Έπειτα από δυόμιση χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Νις, ο Βιεϊρά δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της. Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας αποφάσισε να βάλει τέλος στην συνεργασία της με τον 44χρονο προπονητή.

Η πίεση προς το πρόσωπο του Βιεϊρά ολοένα και αυξανόταν με τους οπαδούς να διαμαρτύρονται για τα αρνητικά αποτελέσματα πριν από το παιχνίδι με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Europa League, όπου τελικά η Νις ηττήθηκε με 3-2 την Πέμπτη (3/12).

Η γαλλική ομάδα μετράει πέντε σερί ήττες και έχει να κερδίσει από την 1η Νοεμβρίου του 2020. Η Νις δεν κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήριο στη φάση των 32 του Europa League, ενώ βρίσκεται στην 11η θέση της Ligue 1.

Ο Βιεϊρά έχει καθίσει στον πάγκο σε 89 παιχνίδια της Νις μετρώντας 35 νίκες, 21 ισοπαλίες και 33 ήττες. Ο βοηθός του, Αντριέν Ουρσέα, θα αναλάβει να καθοδηγήσει τη γαλλική ομάδα μετά την απόλυση του 44χρονου πρώην τεχνικού της.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ