LIGUE 1

Νις - Μαρσέιγ 1-1: Η επανάληψη του επεισοδιακού ντέρμπι δεν βρήκε νικητή

Ο Ντμιτρί Παγέτ της Μαρσέιγ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
Ο Ντμιτρί Παγέτ της Μαρσέιγ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Νις και Μαρσέιγ ολοκλήρωσαν τελικά το επεισοδιακό ντέρμπι τους, όμως το εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 δεν βρήκε νικητή.

Η αναμέτρηση της Νις με τη Μαρσέιγ στην Κυανή Ακτή θα μπορούσε να είχε πρωτεύοντα τίτλο ντέρμπι για τη 2η θέση της Ligue 1, όμως επρόκειτο για κάτι τελείως διαφορετικό. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην 3η αγωνιστική, αλλά τελείως μερικούς μήνες μετά από το κανονικό, λόγω των επεισοδίων που είχαν διακόψει την πρώτη προσπάθεια.

Το τελικό 1-1 δεν αφήνει τις ομάδες ικανοποιημένες, αφού αμφότερες είχαν τη δυνατότητα να φτάσουν στη νίκη και δη στο 1ο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκαν με τον Αμίν Γκουιρί στο 6' και είχαν μερικές καλές στιγμές ακόμη. Η κυριαρχία τους στις τελικές προσπάθειες αντισταθμίστηκε από τη μεγάλη κατοχή της μπάλας από τους Μασσαλούς στη συνέχεια, η οποία οδήγησε στο γκολ του Ντμιτρί Παγέτ, μόλις στη δεύτερη τελική τους.

Το 2ο ημίχρονο δεν είχε την ίδια δράση με το 1ο και οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε ένα ανούσιο παιχνίδι που τις κράτησε μακριά από τις δύο περιοχές. Ο βαθμός που πήρε η κάθε μια τις κρατά στην 3η και 4η θέση αντιστοίχως, πίσω από την πρωτοπόρο Παρί και την έκπληξη Λανς.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στη Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ