ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Συμπαίκτες τσακώθηκαν στα αποδυτήρια έπειτα απ' την ήττα κόντρα στην Τότεναμ

Ο Τζαμάλ Λασέλς της Νιούκαστλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τζαμάλ Λασέλς της Νιούκαστλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2021-2022 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Δύο συμπαίκτες στη Νιούκαστλ, οι Τζαμάλ Λασέλς και Άιζαν Χέιντεν, τσακώθηκαν και παραλίγο να έρθουν στα χέρια έπειτα από την ήττα κόντρα στην Τότεναμ. Απογοήτευση των παικτών και με τον Στιβ Μπρους, ο οποίος βρίσκεται υπ' ατμόν.

Η ανάληψη των μετοχών της Νιούκαστλ από fund της Σαουδικής Αραβίας προκάλεσε κύμα αισιοδοξίας στο σύλλογο και δη με την εμφάνιση ορισμένων εκ των νέων επικεφαλής στις κερκίδες του "Σεντ Τζέιμς Παρκ" για το παιχνίδι της Premier League με αντίπαλο την Τότεναμ.

Το κλίμα ευφορίας δέχθηκε ισχυρό πλήγμα όμως, αρχικά λόγω της ήττας 2-3 και στη συνέχεια λόγω του καυγά δύο συμπαικτών στις "καρακάξες", του Τζαμάλ Λασέλς και του Άιζακ Χέιντεν.

Ο αρχηγός της ομάδας και ο μέσος της τσακώθηκαν και έσπρωξαν ο ένας τον άλλον στη φυσούνα κατά την αποχώρησή τους στο τέλος του αγώνα, με το ρεπορτάζ της Daily Mail να κάνει λόγο για παρέμβαση των υπολοίπων παικτών της Νιούκαστλ για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέφρασαν τη διαφωνία τους στα αποδυτήρια για τις τακτικές του Στιβ Μπρους, ο οποίος βρίσκεται υπ' ατμόν. Οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου δεν σκέφτονται να συνεχίσουν με τον 60χρονο τεχνικό, ωστόσο στόχος τους ήταν το διαζύγιο να έρθει ομαλά και να υπάρξει χρόνος για την επιλογή του κατάλληλου διαδόχου. Η στάση των παικτών και το κακό κλίμα στα αποδυτήρια, όμως, ίσως επιταχύνει τις εξελίξεις.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ