ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Υποψήφιος για τον πάγκο ο Γκατούζο μετά από πρόταση του Ζόρζε Μέντες

Ο Τζέναρο Γκατούζο ως προπονητής της Μίλαν
Ο Τζέναρο Γκατούζο ως προπονητής της Μίλαν AP

Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει ότι ο Τζέναρο Γκατούζο είναι μεταξύ των υποψήφιων προπονητών που ερίζουν για τη διαδοχή του Στιβ Μπρους στην τεχνική ηγεσία Νιούκαστλ, καθώς ο Ζόρζε Μέντες πιέζει για την πρόσληψή του.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού μετά την αποχώρηση του Στιβ Μπρους και την έλευση των νέων ιδιοκτητών. Μεταξύ των αρκετών ονομάτων που αναδύθηκαν στην επιφάνεια για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας είναι, πλέον, κι αυτό του Τζέναρο Γκατούζο.

Η ιταλική ιστοσελίδα "tuttomercatoweb" αναφέρει ότι ο Πορτογάλος ατζέντης Ζόρζε Μέντες πρότεινε τον άλλοτε τεχνικό του ΟΦΗ και των Μίλαν - Νάπολι στους ζάπλουτους Σαουδάραβες, οι οποίοι θα κληθούν άμεσα να λάβουν αποφάσεις για την επόμενη ημέρα.

Για τη Νιούκαστλ "έπαιξαν" ακόμη τα ονόματα των Αντόνιο Κόντε και Μπρένταν Ρότζερς, ωστόσο αμφότεροι δεν αντιμετωπίζουν με καλό μάτι την προοπτική της δουλειάς στην ομάδα του Ταϊνσάιντ. Ο Γκατούζο είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, έχοντας λύσει νωρίς το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα.

Ο Ιταλός προπονητής ήταν υποψήφιος το καλοκαίρι και για τον πάγκο της Τότεναμ, κατόπιν εισήγησης του Φάμπιο Παρατίσι, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κοινό σημείο επαφής.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ