ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Σε καλύτερη κατάσταση ο οπαδός που κατέρρευσε στο γήπεδο στο ματς με την Τότεναμ

Οπαδοί της Νιούκαστλ στις εξέδρες του Σεντ Τζέιμς Παρκ κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 17 Οκτωβρίου 2021
Οπαδοί της Νιούκαστλ στις εξέδρες του Σεντ Τζέιμς Παρκ κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 17 Οκτωβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Η οικογένεια του οπαδού της Νιούκαστλ, που κατέρρευσε στις εξέδρες του "Σεντ Τζέιμς Παρκ" κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τότεναμ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε πως παρουσιάζει σημαντική βελτίωση η κατάσταση της υγείας του.

Η αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Τότεναμ την περασμένη Κυριακή για την Premier League είχε πάρει έντονη δημοσιότητα πριν από την έναρξή της, αφενός γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την εξαγορά των καρακάξων από πανίσχυρο fund Σαουδαράβων και αφετέρου επειδή ήταν το ματς Νο 1.000 στην προπονητική καριέρα του Στιβ Μπρους.

Κατά τη διάρκειά της ωστόσο και συγκεκριμένα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνο σημαδεύτηκε από ένα ακόμα γεγονός και μάλιστα σοβαρό, με έναν οπαδό των ασπρόμαυρων να καταρρέει στις εξέδρες και να ακολουθεί σχεδόν ημίωρη διακοπή, με γιατρό να τον κρατάει στη ζωή χρησιμοποιώντας απινιδωτή πριν τη διακομιδή του σε κοντινό νοσοκομείο.

Πρόκειται για τον 80χρονο φίλο της Νιούκαστλ ονόματι Άλαν Τζορτζ Σμιθ, με την οικογένειά του να εκδίδει την Τετάρτη ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγγλικού συλλόγου, ενημερώνοντας για τις θετικές εξελίξεις όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του.

"Ενημερώνουμε με χαρά πως ο Άλαν παρουσιάζει σημαντική πρόοδο, είναι σε πλήρη εγρήγορση, ενώ σηκώνεται και περπατάει. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέσα στις επόμενες ημέρες για όσο διάστημα διενεργηθούν περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του θέλουν να πουν ευχαριστώ στο φίλο του, Ντον Γουίλιαμσον, που ήταν μαζί του εκείνη την ώρα και ειδοποίησε άμεσα για την κατάστασή του.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που τον φρόντισε, τους τραυματιοφορείς, τους οπαδούς και τους ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου που ήταν μπροστά στο σκηνικό, καθώς και το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου.

Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που έδωσαν ευχές στον Άλαν μέσω των social media όπως επίσης στους παίκτες και στα επιτελεία των Νιούκαστλ και Τότεναμ.

Ειδικά στον Τζαμάλ Λασέλς, που έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα. Σήμαινε πολλά για τον Άλαν. Ανυπομονεί να επιστρέψει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ το συντομότερο δυνατό", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ