ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Σε επαφή με Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νάβας

Ο Κέιλορ Νάβας της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιόν για τον τελικό του Coupe de la Ligue 2019-2020 στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020
Ο Κέιλορ Νάβας της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιόν για τον τελικό του Coupe de la Ligue 2019-2020 στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 © 2020 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Η Νιούκαστλ μετά την απόκτηση των Τρίπιερ και Γουντ θέλει να συνεχίσει την ενίσχυση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και ο επόμενος στόχος της είναι ο Κέιλορ Νάβας, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Γαλλία και Αγγλία. Αρνητική η πρώτη απάντηση που έλαβαν από τους Παριζιάνους στην πρώτη κρούση τους.

Η Νιούκαστλ έχει έρθει σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, με τους Παριζιάνους όμως να είναι αρνητικοί, τουλάχιστον στις πρώτες επαφές.

Η πρόθεση των Παριζιάνων είναι να ολοκληρώσουν τη σεζόν, έχοντας τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα και Τζίτζιο Ντοναρούμα κάτω από τα δοκάρια και το καλοκαίρι θα δουν πως θα κινηθούν σε αυτό το κομμάτι.

Το συμβόλαιο του Κέιλορ Νάβας με τους Παριζιάνους εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 17 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί 97 φορές.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ