ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Ντεμπελέ με ετήσιες απολαβές 15 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πανηγυρίζει γκολ του με την Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga απέναντι στην Σεβίλλη | 27 Φεβρουαρίου 2021
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πανηγυρίζει γκολ του με την Μπαρτσελόνα σε αγώνα της La Liga απέναντι στην Σεβίλλη | 27 Φεβρουαρίου 2021 @2021 ANGEL FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την επέκταση της συνεργασίας τους και σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας "Footmercato" έχει παίξει το ρόλο της η Νιούκαστλ, που του προσφέρει ένα χρυσό συμβόλαιο.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Ντόρτμουντ έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ (συν μπόνους) με στόχο να καλύψει το κενό που άφησε ο Νεϊμάρ πηγαίνοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Γάλλος φορ δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τις (υψηλές) προσδοκίες των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα για αυτόν.

Τα μόλις 81 παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έχει πάρει μέρος την τελευταία τετραετία, λόγω των συχνών τραυματισμών, αλλά κυρίως τα μόλις 18 γκολ με τους μπλαουγκράνα στην La Liga αποτυπώνουν ανάγλυφα τη μέχρι τώρα παρουσία του στο Καμπ Νόου, με την Μπαρτσελόνα πάντως να είναι διατεθειμένη να τον εμπιστευτεί ξανά δίνοντάς του νέο συμβόλαιο.

Το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2022, όμως την ώρα που η διοίκηση Λαπόρτα τον πιέζει για να υπογράψει, ο ίδιος όχι μόνο δεν φοβάται να κάτσει στον πάγκο αρνούμενος να συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου αλλά μιλάει με την Νιούκαστλ.

Όπως αποκάλυψε η γαλλική ιστοσελίδα "Footmercato", ο 24χρονος επιθετικός συζητάει ήδη με τη νέα διοίκηση των καρακάξων μετά από την αλλαγή ιδιοκτησίας στον αγγλικό σύλλογο που τον μετέτρεψε στον πλουσιότερο στον κόσμο, με την Νιούκαστλ να φέρεται μάλιστα αποφασισμένη να τον λούσει με χρυσάφι.

Συγκεκριμένα, φέρεται διατεθειμένη να δώσει στον παίκτη (που από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να επλέξει ομάδα της αρεσκείας του) το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ ως μπόνους μεταγραφής, καθώς και ένα συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, με ετήσιες απολαβές ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται πως στην Μπαρτσελόνα απολαμβάνει ένα συμβόλαιο που τον κάνει κατά 10 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερο κάθε χρόνο και δεν υπάρχει περίπτωση οι Καταλανοί -σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα- να ανέβουν στα δυσθεώρητα ποσά που προσφέρει η Νιούκαστλ.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ