ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Πήρε εξιτήριο ο οπαδός που κατέρρευσε στο γήπεδο στο ματς με την Τότεναμ

Οπαδοί της Νιούκαστλ στις εξέδρες του Σεντ Τζέιμς Παρκ κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 17 Οκτωβρίου 2021
Οπαδοί της Νιούκαστλ στις εξέδρες του Σεντ Τζέιμς Παρκ κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 17 Οκτωβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο οπαδός της Νιούκαστ, Άλαν Σμιθ, ο οποίος είχε καταρρεύσει στις εξέδρες του "Σεντ Τζέιμς Παρκ" κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τότεναμ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπως ανέφερε στην ενημέρωσή του ο αγγλικός σύλλογος.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τη Νιούκαστλ. Όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (27/10) ο αγγλικός σύλλογος, ο οπαδός που κατέρρευσε στις εξέδρες στο ματς με την Τότεναμ και χρειάστηκε την παρέμβαση του γιατρού, ο οποίος τον κράτησε στη ζωή χρησιμοποιώντας απινιδωτή πριν τη διακομιδή του σε κοντινό νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Άλαν Σμιθ, όπως ονομάζεται ο φίλαθλος των ασπρόμαυρων θα συνεχίσει την ανάρρωσή του από το σπίτι, σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι ο Άλαν Σμιθ, ο οπαδός που αρρώστησε κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα μας με τους Spurs, πήρε τώρα εξιτήριο από το νοσοκομείο! Θα περάσει τις επόμενες εβδομάδες αναρρώνοντας στο σπίτι και ελπίζει να επιστρέψει στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" αργότερα φέτος", αναφέρει η Νιούκαστλ στην ενημέρωσή της.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ