ΑΓΓΛΙΑ

Νιούκαστλ: Πιάστηκε στα χέρια ο βοηθός προπονητή με τον Γκέιλ

Ο Γκέιλ στο ζέσταμα πριν την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Άστον Βίλα
Ο Γκέιλ στο ζέσταμα πριν την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Άστον Βίλα © 2021 STU FORSTER / AP IMAGES

Επεισοδιακή ήταν η τελευταία προπόνηση της Νιούκαστλ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Λιντς, καθώς πιάστηκαν στα χέρια ο βοηθός του Στιβ Μπρους, Γκρέιμ Τζόουνς, με τον Ντουάιτ Γκέιλ.

Άσχημο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια της Νιούκαστλ λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τη Λιντς (17/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE SPORT24), με τα αίματα μάλιστα να ανάβουν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, υπήρξε ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του βοηθού του Στιβ Μπρους, Γκρέιμ Τζόουνς και τον Ντουάιτ Γκέιλ, με τους δύο άντρες να έχουν έντονο διάλογο μεταξύ τους λίγο πριν ξεφύγει η κατάσταση και πιαστούν στα χέρια.

Τότε χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, προκειμένου να λήξει η ένταση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αρχηγός της ομάδας, Τζαμάλ Λασκέλ, προσπάθησε να τους χωρίσει, ώστε να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το περιστατικό. Αιτία του επεισοδίου φαίνεται πως ήταν ο εκνευρισμός του Μπέιλ, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή σεζόν. Τον λόγο πλέον έχει η διοίκηση του συλλόγου, η οποία θα αποφασίσει για τις σχετικές τιμωρίες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ