ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Ο Σεν Μαξιμέν έκανε δώρο σε οπαδό ένα χρυσό ρολόι Rolex

Ο Αλάν Σεν Μαξιμίν έκανε δώρο σε οπαδό της Νιούκαστλ ένα ρολόι Rolex
Ο Αλάν Σεν Μαξιμίν έκανε δώρο σε οπαδό της Νιούκαστλ ένα ρολόι Rolex PRINT SCREEN TWITTER

Ο εξτρέμ της Νιούκαστλ, Αλάν Σεν Μαξιμέν, δώρισε σε έναν οπαδό της ομάδα μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ στην Premier League ένα πανάκριβο ρολόι Rolex.

Σε μία όμορφη και γενναιόδωρη κίνηση προχώρησε ο αριστερός εξτρέμ της Νιούκαστλ, Αλάν Σεν Μαξιμέν, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στη Νότιγχαμ (2-0).

Ο 25χρονος ενώ αποχωρούσε από το γήπεδο, κατευθύνθηκε προς το μέρος των οπαδών, δίνοντας σ' έναν από τους φίλους του συλλόγου, που κρατούσε μία γαλλική σημαία με το νούμερό του, ένα πανάκριβο χρυσό ρολόι, της γνωστής εταιρείας Rolex.

«Ήμουν το άτομο που μου έκανε δώρο το ρολόι. Έμεινα εντελώς άφωνος. Νόμιζα ότι ερχόταν να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τα παιδιά. Είμαι ακόμα σε σοκ, δεν ξέρω πώς να τον ευχαριστήσω", δήλωσε ο Στιβ Ντάτον, όπως ονομάζεται ο τυχερός οπαδός της Νιούκαστλ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο Γάλλος κάνει ένα πανάκριβο δώρο σε κάποιον οπαδό. Πίσω στο 2021 είχε δωρίσει ξανά σε θαυμαστή ένα ρολόι αξίας περίπου 2.400 ευρώ.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ