ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Νιούκαστλ: Αφαιρούνται οι επιγραφές της Sports Direct του Άσλει από το Σεντ Τζέιμς Παρκ

Το St. James' Park, η έδρα της Νιούκαστλ
Το St. James' Park, η έδρα της Νιούκαστλ © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Η νέα διοίκηση της Νιούκαστλ αφαιρεί τις διαφημιστικές επιγραφές της Sports Direct, εταιρείας της οποίας ιδρυτής είναι ο Μάικ Άσλεϊ, από το Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Η Νιούκαστλ έχει αλλάξει πλέον σελίδα, καθώς ισχυρό επενδυτικό fund Σαουδάραβων με επικεφαλής τον Μοχαμέντ μπιν Σαλμάν έχει αγοράσει τις καρακάξες, με την Αμάντα Στέιβλι να έχει αναλάβει τον ρόλο της εκτελεστικής διευθύντριας.

Η νέα διοίκηση του συλλόγου φροντίζει να απεμπλέξει την ομάδα από το παρελθόν της. Ο πρώην ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ, είναι το πιο μισητό πρόσωπο στις τάξεις των οπάδων.

Η Νιούκαστλ αποφάσισε να αφαιρέσει τις διαφημιστικές επιγραφές της Sports Direct, εταιρείας της οποίας ιδρυτής είναι ο Άσλεϊ από το Σεντ Τζέιμς Παρκ. Μάλιστα, αυτή η είδηση έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη από τους οπαδούς της ομάδας.

Το 2011 ο Άσλεϊ είχε αποφασίσει μάλιστα τη μετονομασία του γηπέδου σε Sports Direct Park. Η απόφαση τότε είχε προκαλέσει την οργή των οπαδών, με την κλασική ονομασία να επιστρέφει ένα χρόνο αργότερα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ