ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς - Μπαρτσελόνα 0-2: Ο Ντεμπελέ πήρε ξανά το όπλο του

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιουβέντους | 26 Ιουλίου 2022
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιουβέντους | 26 Ιουλίου 2022 @2022 JEFFREY MCWHORTER/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα παρά τις ευκαιρίες του όμως ο Ουσμάν Ντεμπελέ παραμένει on fire στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα και ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τη φιλική νίκη με 2-0 επί της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η Μπαρτσελόνα το αμερικανικό τουρ της αφού σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην "Red Bull Arena" υπέταξε με 2-0 την Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Οι μπλαουγκράνα ήταν καλύτεροι σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο η αναποτελεσματικότητά τους στην τελική προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα να μην "ξεφύγει" το σκορ.

Εκείνος που κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό ήταν ο αναγεννημένος Ουσμάν Ντεμπελε, ο οποίος έκανε το 1-0 για την ομάδα του Τσάβι στο 40ο λεπτό με ωραίο συρτό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ από την αρχή της προετοιμασίας, με το σκορ να κλείνει στο 87' από τον Μέμφις Ντεπάι που είχε αντικαταστήσει τον Λεβαντόβσκι στο 73ο λεπτό.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (73' Πένα), Αραούχο (46' Ρομπέρτο), Κρίστενσεν (46' Πικέ), Γκαρσία (62' Γκονσάλες), Άλμπα (61' Μπαλντέ), Ντε Γιονγκ (46' Κεσιέ), Μπουσκέτς (61' Πιάνιτς), Γκάβι (46' Πέδρι (78' Καράλ)), Ντεμπελέ (46' Φάτι), Λεβαντόβσκι (73' Ντεπάι), Ραφίνια (61' Ομπαμεγιάνγκ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ