ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Το πάθημα να μας γίνει μάθημα, 2,5 μήνες έχασα τον ύπνο μου"

Ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Λαμία για τα playouts της Super League Interwetten.
Ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας υποστήριξε ότι το πάθημα της φετινής χρονιάς πρέπει να γίνει μάθημα για τους Κρητικούς ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας και εξασφάλισε την παραμονή του στη Super League Interwetten. Ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του στη Nova μετά από το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασες τη χαρά του για την κατάληξη της χρονιάς. Τόνισε ότι τους τελευταίους μήνες έχασε τον ύπνο του, ενώ το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νιόπλια:

Για τη σωτηρία του ΟΦΗ: "Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, γιατί στριμωχτήκαμε άγρια. Πρέπει το πάθημα να μας γίνει μάθημα, γιατί δεν το αξίζαμε βάσει υλικού. Αν δεν είχαμε τα προβλήματα ήμασταν καλή ομάδα. Όταν όμως έρθει, μία ήττα και δεύτερη δεν μπορείς να συνέλθεις.

Ξέρω από πίεση, λόγω βιογραφικού, τα έχω κάνει όλα στη ζωή μου. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι με χρειάστηκε η ομάδα της καρδιάς μου και το έκανα μέσα από την ψυχή μου. Ήταν αγχωτικά και δύσκολα παιχνίδια, συνάντησα πολλά προβλήματα, αλλά έχω την εμπειρία. Μπορέσαμε να βγούμε αλώβητοι. Παίξαμε έξυπνα και κερδίσαμε δίκαια. Το αξίζει αυτή η ομάδα, να είναι στην Super League".

Για το μέλλον του στον ΟΦΗ: "Αυτά θα τα δούμε. Τώρα θα χαρούμε".

Για τον Γιώργο Σίμο: "Είχαμε έναν προπονητή που είναι από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο, αλλά είναι λίγο άπειρο σε τέτοια προβλήματα. Μετά τον Γκέραρντ βγήκαμε Ευρώπη με τον Σίμο. Είναι φίλος μου πολύ καλό παιδί και τέτοια παιδιά τα χρειάζεται το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι ήθελε να σωθεί η ομάδα και χαίρεται και αυτός με αυτό που πετύχαμε. 2,5 μήνες έχασα τον ύπνο μου. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Με ακούσανε και με πιστέψανε. Είχαμε πολλά προβλήματα, που δεν φαίνονται. Τώρα θα χαρούμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ