ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Περιμένουμε παίκτες, αν δεν πάρουμε μεταγραφές κλάψτε μανούλες"

Ο Νίκος Νιόπλιας κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Super League | 6 Μαρτίου 2022
Ο Νίκος Νιόπλιας κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Super League | 6 Μαρτίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη φιλική επικράτηση επί του Αστέρα είχε όρεξη για πλάκα και σε σχετική ερώτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του τόνισε πως περιμένει τις επόμενες μέρες την άφιξη κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά δεν παρέλειψε να σημειώσει τι θα συμβεί αν δεν αποκτηθούν οι παίκτες που θέλει.

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον Αστέρα με 1-0 στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει ο Βόλος με τον τεχνικό της ομάδας της Κρήτης, Νίκο Νιόπλια, να βλέπει αρκετά απ' όσα ήθελε να δειο μοιράζοντας το χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του.

Ο έμπειρος τεχνικός όμως είχε όρεξη και για πλάκα μετά το τέλος του αγώνα και στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στην COSMOTE TV και δη σε ερώτηση για τις μεταγραφές.

Καθώς όπως τόνισε περιμένει τις επόμενες μέρες να έρθουν κάποιοι παίκτες με την ομάδα να έχει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στη διάρκεια της σεζόν. Στην επιμονή του δημοσιογράφου για την έλευση νέων παικτών ο έμπειρος τεχνικός είπε μια επική ατάκα λέγοντας:

"Περιμένουμε παίκτες, αν δεν πάρουμε μεταγραφές "κλάψτε μανούλες".

Νωρίτερα είχε σημειώσει:

"Είδαμε όσα θέλαμε να δούμε από ένα φιλικό που τα αντιμετωπίζουμε σαν μια καλή προπόνηση. Δώσαμε χρόνο στους παίκτες μας, είχαμε και κάποια μικροπροβλήματα. Θέλω να τονίζω πως στη διάρκεια της σεζόν θα έχουμε διαφορετική εικόνα. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες κάποιους ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι πότε θα είναι έτοιμοι".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ