ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Μας έλειπε πάρα πολύ η φρεσκάδα και οι ιδέες στο παιχνίδι μας"

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, παραχωρεί δηλώσεις μετά τη φιλική ήττα από την Βέστερλο | 24 Ιουλίου 2021
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, παραχωρεί δηλώσεις μετά τη φιλική ήττα από την Βέστερλο | 24 Ιουλίου 2021 PHOTO CREDITS YOUTUBE

Ο Νίκος Νιόπλιας απέδωσε περισσότερο στην πνευματική κούραση των παικτών του και λιγότερο στη σωματική τη φιλική ήττα από την Βέστερλο, τονίζοντας ωστόσο πως για εκείνον δεν έχουν τόσο σημασία τα αποτελέσματα στα φιλικά όσο οι εμφανίσεις.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Βέστερλο στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι του ενόψει της νέας σεζόν και ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στις δηλώσεις του στο φινάλε της αναμέτρησης στην κόπωση.

Όχι τόσο στην σωματική, με δεδομένο πως οι παίκτες του έχουν μπει στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, αλλά στην πνευματική, τονίζοντας δε πως οι Κρητικοί είχαν την ίδια ώρα απέναντί τους μία φρέσκια ομάδα που είναι έτοιμη να αρχίσει το πρωτάθλημά της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Κάθε τι που είναι άσχημο, είτε αποβολή (σ.σ. Μεγιάδο) είτε ο τραυματισμός (σ.σ. Τοράλ), δεν είναι ωραίο. Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήταν ένα από τα παιχνίδια που συμβαίνουν αυτές τις περιόδους, δηλαδή ένα παιχνίδι ανάμεσα σε μία ταλαιπωρημένη και κουρασμένη ομάδα απέναντι σε μία φρέσκια ομάδα που σχεδόν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημά τους. Φαινόταν πως η ταχύτητά τους ήταν διαφορετική.

Εμείς, περνώντας ο καιρός και κάνοντας σκληρές προπονήσεις, είδαμε σήμερα ότι μας έλειπε πάρα πολύ η φρεσκάδα και οι ιδέες στο παιχνίδι μας. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να μας οδηγήσει όμως σε καλύτερα συμπεράσματα απ'ότι αν κερδίζαμε με τέτοια εμφάνιση.

Για μένα δεν μετράει το αποτέλεσμα. Σας έχω πει επανειλημμένα ότι βλέπω τις εμφανίσεις και αυτή ήταν μία εμφάνιση που είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής, αυτές τις περιόδους την έχω δει πολλές φορές", τόνισε ο τεχνικός των Κρητικών με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Youtube, και πρόσθεσε:

"Είμαστε πολύ κουρασμένοι από την προετοιμασία και όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες με τόσο υψηλό επίπεδο, αν δεν έχεις τη φρεσκάδα δεν μπορείς να τους ακολουθήσεις και αυτό φάνηκε σήμερα.

Αρχίζει και βγαίνει μία κούραση και το χειρότερο είναι πως δεν είνα μία κούραση στα πόδια που την περιμένεις αλλά στο μυαλό.

Αυτό το περιμέναμε, αλλά πρέπει να σταθούμε δυνατοί γιατί έχουμε άλλα δύο δυνατά φιλικά και να ξεκουραστούμε περισσότερο στο μυαλό και λιγότερο στα πόδια. Η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας τα φέρνει συνήθως αυτά τα αποτελέσματα".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ