ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Κουραστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παίξαμε με καρδιά"

Ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ
Ο Νίκος Νιόπλιας στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με τον ΟΦΗ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του έπαιξαν με καρδιά παρά την κούραση που αισθάνθηκαν.

Ο Άρης έμεινε στο μηδέν (0-0) με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρεμιέρα της Super League Interwetten, με τους Κρητικούς να αντέχουν μέχρι την τελευταία στιγμή την πίεση που τους άσκησαν οι γηπεδούχοι.

Ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του στη NOVA θεωρεί ότι ήταν πολύ σημαντικός ο βαθμός κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, ωστόσο οι παίκτες του έπαιξαν με καρδιά, παρά την κόπωση που αισθάνθηκαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας: "Eίναι ένας βαθμός ο οποίος έρχεται απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, σε μία έδρα πολύ δυνατή. Ο Άρης έχει πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά, κουραστήκαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μας έκαναν ευκαιρίες.

Στο ποδόσφαιρο, την θέση που πρέπει να πάρεις, δεν την παίρνεις την πρώτη αγωνιστική. Κανείς δεν κερδίζει το πρωτάθλημα την πρώτη αγωνιστική, ούτε πέφτει, ούτε βγαίνει Ευρώπη.

Σίγουρα είναι ενθαρρυντικός βαθμός απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, να μάθουμε από τα λάθη μας τα περυσινά. Όταν είσαι κουρασμένος, πρέπει να παίζεις με καρδιά και εμείς το κάναμε σήμερα".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ