ΟΦΗ

Νιόπλιας: "Εδώ που φτάσαμε όλοι είναι τελικοί"

Ο Νίκος Νιόπλιας στην παρουσίαση του ως προπονητής του ΟΦΗ
Ο Νίκος Νιόπλιας στην παρουσίαση του ως προπονητής του ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας σχολίασε την επερχόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ (24/4 17:15) αναφέροντας ότι οι δύο μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδας παίζουν για την παραμονή τους στην Super League Interwetten.

Ο ΟΦΗ το Σάββατο (24/4, 17:15, Novasports 1HD, SPORT 24) φιλοξενείται από την ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten σε μία καθοριστική μάχη για την παραμονή.

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στο OFI TV τονίζοντας ότι κάθε αγώνας για τους Κρητικούς είναι "τελικός" από εδώ και πέρα. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι δύο μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδας παλεύουν για τη σωτηρία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια:

"Εδώ που φτάσαμε όλοι είναι τελικοί, είναι τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες που όταν έπαιζα εγώ μπάλα, αγωνίζονταν για την πρόκριση στα Κύπελλα Ευρώπης. Τώρα οι δύο μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες παίζουν για την ύπαρξη τους στην Super League. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για εμάς και για τον αντίπαλο.

Είναι μια σκληρή ομάδα, παίζει πολύ για το αποτέλεσμα και έχει μεταλλαχθεί με τον ερχομό του κ. Φέστα. Δεν μπορεί να την μεταμορφώσει μόνο ο προπονητής, ήρθαν και διάφοροι παίκτες που έδωσαν ψυχολογία στους παίκτες που έμειναν.

Όλα είναι ματς του μισό μηδέν, καμία ομάδα δεν δίνει ελευθερία κινήσεων. Ο καθένας κοιτάζει τι μπορεί να πάρει από κάθε παιχνίδι. Δεν είναι ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, που συγχωρείται ένα κακό αποτέλεσμα. Την επόμενη μέρα μένουν οι τρεις βαθμοί ή ο βαθμός στην χειρότερη περίπτωση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ