ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Δεν τα παρατάμε"

Νιόπλιας: "Δεν τα παρατάμε"
INTIME SPORTS

Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους για το καλύτερο.

Αρχικά είπε: " Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε βελτιωθεί και σήμερα η εικόνα μας είναι καλύτερη.

Πάντα πρέπει να κερδίζεις, να πετύχεις τους στόχους σου και η πίεση δεν σταματάει τον Οκτώβριο. Πάντα υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου".

Για το εάν υπάρχουν ακόμα πιθανότητες πρόκρισης δήλωσε: " Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν πιθανότητες, το πιο σωστό όταν συμμετέχεις σε αυτόν τον θεσμό, είναι να προσπαθείς για το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός πριν από δύο χρόνια, πάλι έναν βαθμό είχε με τη Βέρντερ Βρέμης. Δεν τα παρατάς. Τελείωσε τώρα αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε την Κυριακή".

Υπάρχει πίκρα για το τελικό αποτέλεσμα;

"Πίκρα δεν υπάρχει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το τέλος ήταν καλό, θα μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη. Είχαμε καλά διαστήματα, ένα μεγάλο κενό όταν βγήκαν οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης και μέχρι να... μπουν οι αλλαγές στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ, αλλά το αποτέλεσμα για μένα είναι δίκαιο.

Πίκρα υπάρχει για το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δυστυχώς, όπως έχουμε πει πολλές φορές τα λάθη σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται ακριβά. Ήμασταν στημένοι αρκετά καλά όμως πληρώσαμε τα λάθη μας".

Για τις αλλαγές των Κατσουράνη και Καραγκούνη είπε: "Όλα παίζουν ρόλο στην αλλαγή του Καραγκούνη και του Κατσουράνη, Μην ξεχνάμε ότι παίζουν συνεχώς. Και την Κυριακή θα παίξουν".

Για τις απουσίες που έχει η ομάδα τόνισε: "Είχαμε σημαντικές απουσίες. Παίκτες που αποτελούν τον κορμό της ομάδας. Πρέπει όμως να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τους έχουμε αλλά πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς που έχουμε".

Για τον Χάρη Μαυρία δήλωσε: "Καλή είναι η συμμετοχή πολλών Ελλήνων παικτών, γιατί πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε για τις νέες απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ. Τώρα που έχουμε ανάγκες και πρέπει να πάρουν χρόνο, αυτό θα γίνει. Όταν επιστρέψουν οι παίκτες που αυτή τη στιγμή απουσιάζουν και στους οποίους έχει επενδύσει ο Παναθηναϊκός, μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Αλλά είναι όλοι μέλη της ομάδας. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης. Χρειάστηκε στο παιχνίδι να δώσουμε λίγη ταχύτητα στα άκρα και για αυτό τον έβαλα. Καλή αρχή και καλώς ήρθε στον κόσμο του ποδοσφαίρου".

Μπερντίεβ: "Δεν έγιναν αυτά που θέλαμε"


Ο Κουρμπάν Μπερντίεβ τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν κακό, τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον Παναθηναϊκό, ενώ επεσήμανε πως δεν βγήκαν στο παιχνίδι αυτά που ήθελε.

Αρχικά δήλωσε: " Θα ήθελα να πω ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν μας αρέσει ούτε εμάς ούτε στον Παναθηναϊκό. Δεν έγιναν αυτά που θα θέλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Όσον αφορά τη μη χρησιμοποίηση του Εντουάρντο είπε: " Δική μου απόφαση να μην χρησιμοποιηθεί ο Εντουάρντο. Ο προπονητής αποφασίζει".

Για το εάν οι παίκτες του ακολούθησαν όλες τις οδηγίες που τους έδωσε, δήλωσε: " Μπορώ να πω ότι μερικά πράγματα δεν πέρασαν στο παιχνίδι, με βάση όσα είχαμε δουλέψει ανασταλτικά, αλλά και η επίθεσή μας θα μπορούσε να είναι περισσότερο δημιουργική".

Τέλος, για την υπόθεση-πρόκριση επεσήμανε: " Η Ρουμπίν έχει ακόμη τα πάντα μπροστά της. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση πρόκριση για μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ