ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης με Ντουάρτε για τους Αγρινιώτες

Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσε ο Ντουάρτε κόντρα στη Νίκη Βόλου
Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσε ο Ντουάρτε κόντρα στη Νίκη Βόλου EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός νίκησε τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 1-0, χάρη στη σκαστή κεφαλιά του Φρεντερίκο Ντουάρτε στο 44ο λεπτό και πήρε το προβάδισμα για τη ρεβάνς του Αγρινίου.

Η Νίκη Βόλου φιλοξένησε τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστική της φάσης των "16' του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-0 και να παίρνουν το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον διατηρώντας κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές και η εξέλιξη του αγώνα έδειχνε να δικαιώνει την απόφασή του, καθώς η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν ιδιαίτερα αξιόμαχη και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί και δημιούργησαν τις ευκαιρίες τους, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κάσσο, ο οποίος δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Αντίθετα ο Παναιτωλικός πέτυχε το πρώτο γκολ στο 44ο λεπτό. Ο Ντέιμπι Φλόρες έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Νίκης, έκανε το γύρισμα στον Μεντόσα, αυτός σέντραρε από τα αριστερά και ο Ντουάρτε με σκαστή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Μπάγιτς προσπάθησε να αποτρέψει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Η Νίκη πήγε να απαντήσει άμεσα, δίχως όμως αποτέλεσμα, καθώς ο Τζοβάρας από πολύ πλεονεκτική θέση στο δεύτερο δοκάρι, δεν μπόρεσε να την σπρώξει προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, Μετά το 80ο λεπτό οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Τζοβάρας, Αλιατίδης (65' Βασιλείου), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Μέτσε, Παναγιωτίδης (87' Μπάλας), Τσουκαλάς (87' Μπόσιο), Τζιώρας (69' Τσιμπούκας), Βλαχομήτρος (69' Ζοζέτ).

Παναιτωλικός: Ροντρίγκεζ, Λιούι, Βργκοτς (46' Χουχούμης), Αντούνες, Κορνέλιους, Τσιγγάρας (46' Μ. Μπακαδήμας), Φλόρες, Ντουάρτε (84' Φυτόπουλος), Μπελεβώνης, Μεντόζα (84' Μόρσεϊ), Βέργος.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ