SUPER LEAGUE 2

Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 1-1: Η ισοπαλία έφερε τους βυσσινί στο -5 από την κορυφή

Στιγμιότυπο από τον αγώνα ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ για τη Super League 2.
Στιγμιότυπο από τον αγώνα ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ INTIME

Η Νίκη Βόλου και η ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 για την 31η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2, με τους βυσσινί να βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο Βέροια, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Έχασε την ευκαιρία για το -3.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής του α' ομίλου της Super League 2 ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ. Οι βυσσινί έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο -3 από την πρωτοπόρο Βέροια. Είναι στην 2η θέση με 63 πόντους στο -5 από την κορυφή, ενώ απομένουν τρία παιχνίδια. Η Νίκη βρίσκεται στην 3η θέση με 51 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ νωρίς στο παιχνίδι. Ο Μιράντα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρία για γκολ, η ΑΕΛ ήταν όμως εκείνη που έφτασε στην ισοφάριση. Οι βυσσινί κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κυριακίδη, με τον Όγκμποε να ευστοχεί απο την άσπρη βούλα. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη μετά το 1-1, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου, Κουσκουνάς.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς, Κούστα, Μαυριάς, Γλυνός.

Η βαθμολογία του α' ομίλου της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ