ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Νίκη για την Ροσάριο του Κάρλος Τέβες στο ντέρμπι με την Νιούελς

Ο Κάρλος Τέβες κατά την παρουσίασή του ως ο νέος προπονητής της Ροσάριο Σεντράλ | 21 Ιουνίου 2022
Ο Κάρλος Τέβες κατά την παρουσίασή του ως ο νέος προπονητής της Ροσάριο Σεντράλ | 21 Ιουνίου 2022 @2022 FRANCO TROVATO/AP IMAGES

Το ντέρμπι του Ροσάριο έδωσε την πρώτη μεγάλη χαρά στην προπονητική καριέρα του Κάρλος Τέβες, με την Ροσάριο Σεντράλ να επικρατεί με 1-0 της Νιούελς Ολντ Μπόις και τον "Απάτσε" να γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Ο Κάρλος Τέβες ανέλαβε τα ηνία της Ροσάριο Σεντράλ στις 21 Ιουνίου 2022 παίρνοντας έτσι το βάπτισμα του πυρός στην προπονητική και με τη συμπλήρωση ενός μόλις μήνα στον πάγκο της, γεύτηκε το νέκταρ της νίκης σε ντέρμπι.

Ήταν αυτό με την Νιούελς Ολντ Μπόις, στο πέμπτο παιχνίδι του στον πάγκο της Ροσάριο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 επί των μεγάλων και παραδοσιακών αντιπάλων τους, χάρη στο γκολ του Βέλις στο 45+1'.

Σημειώνεται πως ο Τέβες αποτέλεσε αντικείμενο αποθέωσης από τους φίλους της Ροσάριο τόσο πριν από την έναρξη του ματς κατά τη είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο όσο και μετά από το τελευταίο σφύριγμα, με τον Apache να καταφέρνει να ελέγξει τα συναισθήματά του παρά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ