ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Νέβιλ: "Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτείς μετά το 5-0, μόλις έπαιξαν με μία καλή ομάδα έγιναν κομμάτια"

Ο Γκάρι Νέβιλ σχολιάζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Ο Γκάρι Νέβιλ σχολιάζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ PRINT SCREEN TWITTER: FOOTBALL DAILY

Καταπέλτης ήταν ο Γκάρι Νέβιλ μετά την βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ, ο οποίος άσκησε βαρύτατη κριτική στους Red Devils, τονίζοντας πως όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία καλή ομάδα, έγιναν "κομμάτια".

Σκληρή κριτική στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άσκησε ο παλαίμαχος Άγγλος και άλλοτε ηγέτης της ομάδας, Γκάρι Νέβιλ, μετά τη βαριά ήττα που γνώρισαν στο Ολντ Τράφορντ από τη Λίβερπουλ με 5-0.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Νέβιλ εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι διοικούντες τον σύλλογο θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αναφέρθηκε στην πίεση που Νορβηγός θα δεχθεί, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει μέρος να μπορεί κανείς να κρυφτεί μετά από αυτή την ταπεινωτική ήττα.

"Η πίεση μετά από αυτό το παιχνίδι θα είναι αφόρητη. Η διοίκηση έχει δείξει ότι στηρίζει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Τα αποτελέσματα όπως αυτό, όμως υπονομεύουν τη στάση της. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να αλλάξει. Πιστεύω ότι ο Σόλσκιερ θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει την κατάσταση, αλλά θα υπάρξει μεγάλη πίεση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δεχτεί πολύ σκληρή κριτική, θα ζητάνε το κεφάλι του, ενώ και οι παίκτες θα είναι δύσκολο να συνέλθουν μετά από ό,τι συνέβη. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν υπάρχει πουθενά να κρυφτείς. Η Γιουνάιτεντ θα είναι εντελώς αποθαρρημένη. Οι επόμενες 24 ώρες θα είναι τόσο έκρυθμες, όσο ποτέ σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Μόλις ήρθαν αντιμέτωποι με μια καλή ομάδα, έγιναν κομμάτια", υποστήριξε ο άλλοτε αρχηγός της Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ