LIGUE 1

Νέος προπονητής της Λιλ ο Φονσέκα

Ο Πάολο Φονσέκα δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα για το Europa League.
Ο Πάολο Φονσέκα δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρόμα © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Στο τιμόνι της Λιλ θα βρίσκεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Πάουλο Φονσέκα, με τον Πορτογάλο να έρχεται σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Γαλλίας του 2021 και να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.

Μετά από τον Ζοσελίν Γκουβερνέκ που βρέθηκε στα ηνία της την περασμένη σεζόν η Λιλ βρήκε το διάδοχό του στον πάγκο, ο οποίος θα είναι ο Πάουλο Φονσέκα.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια εδώ και ημέρες και απέμεναν μόνο να ρυθμιστούν κάποιες μικρές λεπτομέρειες, για να βρεθεί η χρυσή τομή το βράδυ της Τετάρτης (29/6) οπότε και ο Πορτογάλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024 με την ομάδα του γαλλικού βορρά.

Η επίσημη παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου θα γίνει την Πέμπτη (30/6) ενώ πολύ σύντομα θα γνωρίσει αρκετούς από τους νέους παίκτες του, με την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν να έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου και τους διεθνείς να ενσωματώνονται λίγες ημέρες αργότερα.

Υπενθυμίζεται πως ο Φονσέκα είχε μείνει χωρίς δουλειά από το καλοκαίρι του 2021 όταν και πήρε διαζύγιο με την Ρόμα, ενώ έκτοτε το όνομά του ακούστηκε για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Τότεναμ, Νιούκαστλ και Μονακό.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ