ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο σενάριο ανταλλαγής Μιραλάς - Ελαμπντελαουί

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί εμπλέκεται στο ρεπορτάζ της Έβερτον, ενώ υπάρχουν και δημοσιεύματα για πιθανή ανταλλαγή με τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα.

Η φετινή σεζόν ήταν εφιαλτική για τον Κέβιν Μιραλάς. Στην Έβερτον ήταν ουσιαστικά παροπλισμένος ως τον Δεκέμβρη, ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και η παρουσία του μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Εντούτοις, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα τον ήθελαν με την ερυθρόλευκη φανέλα, κάνοντας προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά και όχι να έρθει μεσούσης της σεζόν.

Την ίδια στιγμή, το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί ακούγεται αρκετά για την Έβερτον, στην οποία είναι προπονητής ο Μάρκο Σίλβα. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, υπάρχει και σενάριο τράμπας ανάμεσα στους δυο παίκτες, ώστε ο Νορβηγός να πάει στα "ζαχαρωτά" και να συνεχίσει στο λιμάνι ο Βέλγος.

Ο Μιραλάς δεν υπολογίζεται από τους Άγγλους και θα ήθελαν να τον ξεφορτωθούν. Επομένως, βάζουν στο τραπέζι την πιθανότητα ανταλλαγής, ώστε ο Ομάρ να μετακομίσει στην Αγγλία για δεύτερη φορά μετά το πέρασμα ως δανεικός στη Χαλ επί Σίλβα μάλιστα και να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Μιραλάς να μείνει στον Ολυμπιακό.

Το αν ισχύει ή όχι ένα τέτοιο σενάριο, θα φανεί το επόμενο διάστημα. Πάντως, στο λιμάνι δεν λένε το παραμικρό για την συγκεκριμένη υπόθεση και είναι σενάριο από το εξωτερικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ