ΑΡΗΣ

Νέο μήνυμα Καρυπίδη στην προπόνηση του Άρη: "Κλείστε τα αυτιά σας, θα έρθουν οι νίκες"

Ο Καρυπίδης στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την Super League Interwetten.
Ο Καρυπίδης στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη την Παρασκευή για να στηρίξει τους παίκτες, ύστερα από το τρίτο σερί αποτυχημένο αποτέλεσμα. Τετ α τετ με τέσσερις ποδοσφαιριστές για τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Η νέα αποτυχία του Άρη να νικήσει ή να σκοράρει, η τρίτη σερί ύστερα από τα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα για το πρωτάθλημα, αυτήν τη φορά κόντρα στη Λαμία για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, οδήγησε τον επικεφαλής του συλλόγου, Θόδωρο Καρυπίδη, στην προπόνηση για ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες.

Το μήνυμά του ήταν διαφορετικό σε σχέση με τα "γκάζια" ύστερα από την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού προσπάθησε να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και να εκφράσει την εμπιστοσύνη του ότι τα αποτελέσματα θα αλλάξουν.

"Κλείστε τα αυτιά σας, φαίνεται ότι υπάρχει πίεση αλλά δεν γίνεται να έχετε ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Έχετε τεράστιες δυνατότητες, το έχετε δείξει εξάλλου. Πρέπει να ηρεμήσετε, θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες", είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες.

Στη συνέχεια, είχε τέσσερα τετ α τετ με τους Μπαντού Ντιαγέ, Φακούντο Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία, δηλαδή με τέσσερις παίκτες κομβικούς για την ομάδα, στα οποία τους ζήτησε να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τον ηγετικό ρόλο που τους αναλογεί.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ