ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ: "Στην Μπαρτσελόνα έκλαιγα στα αποδυτήρια, μου μίλησε ο Μέσι και άλλαξε τα πάντα"

Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει με τον Μέσι το γκολ στο Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει με τον Μέσι το γκολ στο Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ © 2017 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ στο πρώτο επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ του "Neymar: The Perfect Chaos", που κυκλοφόρησε στο Netflix, μίλησε για την περίοδο προσαρμογής στην Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας πως είχε χάσει τον εαυτό του και τον βοήθησε ο Λιονέλ Μέσι.

Εκτός από τα πολλά χρόνια που συνδέουν σε επαγγελματικό επίπεδο τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα (2013/17) και από το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι δύο τους είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σταρ στο πρώτο επεισόδιο που κυκλοφόρησε στο Netflix από το ντοκιμαντέρ του "Neymar: The Perfect Chaos", αναφέρθηκε στον Αργεντινό, αποκαλύπτοντας πως η βοήθειά του το πρώτο διάστημα που έφτασε στην Μπαρτσελόνα ήταν καθοριστική.

Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ εξομολογήθηκε ότι πέρασε δύσκολα στην αρχή, σε βαθμό που ένιωθε πως έχανε τον εαυτό του. Όλα όμως άλλαξαν, όταν του μίλησε και τον συμβούλευσε ο Μέσι.

"Κατά τη διάρκεια της πρώτης μου σεζόν στην Μπαρτσελόνα ένιωθα μεγάλη πίεση. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Έκλαιγα στα αποδυτήρια και εκείνη τη στιγμή μου μίλησε ο Μέσι. Άλλαξε τα πάντα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ