ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Νεϊμάρ: "Να παλέψουμε για το UFC..."

Brazil's Neymar, center, Austria's Julian Baumgartlinger, left, and Austria's Florian Grillitsch run for the ball during a friendly soccer match between Austria and Brazil at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Sunday, June 10, 2018. (AP Photo/Ronald Zak)
Brazil's Neymar, center, Austria's Julian Baumgartlinger, left, and Austria's Florian Grillitsch run for the ball during a friendly soccer match between Austria and Brazil at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Sunday, June 10, 2018. (AP Photo/Ronald Zak) AP

O "αστέρας" της εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, απέδωσε με χαρακτηριστική ατάκα την ενόχλησή του για τα σκληρά μαρκαρίσματα των Αυστριακών στη φιλική αναμέτρηση των δύο χωρών.

Η Βραζιλία, χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, επικράτησε 3-0 της Αυστρίας και έκλεισε με θετικό πρόσημο τα φιλικά προετοιμασίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Νεϊμάρ πέτυχε πανέμορφο γκολ για δεύτερο διαδοχικό (φιλικό) ματς καθώς, αφού "χόρεψε" τον Ντράγκοβιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Λίντνερ. Βέβαια, δέχθηκε και κάποια χτυπήματα. Με νωπές τις μνήμες από τον τραυματισμό του Φεβρουαρίου - ο οποίος τον άφησε εκτός δράσης για τρεις μήνες - ο "Νέι" εξέφρασε την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο μπήκαν στις φάσεις οι αντίπαλοι.

Την απέδωσε με χαρακτηριστική ατάκα, η οποία παραπέμπει σε... μαχητικά αθλήματα. "Υπήρχαν αρκετά χτυπήματα, αλλά από τύχη όλοι τελείωσαν το ματς χωρίς τραυματισμούς. Προετοιμαζόμαστε για να παλέψουμε στο UFC...", υποστήριξε ο Νεϊμάρ.

Photo credits: AP Photo/Ronald Zak

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ