ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Μεγάλο μέρος της ευτυχίας μου στη Παρί το οφείλω στον Εμπαπέ"

Eμπαπέ και Νεϊμάρ πανηγυρίζουν για γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Αταλάντα στο Champions League
Eμπαπέ και Νεϊμάρ πανηγυρίζουν για γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Αταλάντα στο Champions League @ 2020 DAVID RAMOS/ASSOCIATED PRESS

Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό France Football, ο Νεϊμάρ τόνισε πως ο Νεϊμάρ οφείλει μεγάλο μέρος της ευτυχίας μου στη Παρί, στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Στο France Football μίλησε ο Νεϊμάρ και παραδέχθηκε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ παίζει πολύ δραστικό ρόλο στην διαδρομή του στην Παρί Σεν Ζερμέν και η ευτυχία του στη γαλλική ομάδα εν πολλοίς οφείλεται στον συμπαίκτη του.

"Μεγάλο μέρος της ευτυχίας μου στη Παρί το οφείλω στον Εμπαπέ. Με έκανε να μάθω τον γαλλικό τρόπο ζωής, μου εξήγησε τη νοοτροπία στη χώρα και του οφείλω μεγάλο μέρος της προσαρμογής μου.

Είναι σημαντικός ο τρόπος που ο Κιλιάν ήρθε κοντά μου από την αρχή. Είναι ένα ευγενικός και χαρούμενος άνθρωπος, είναι υπέροχος. Καταλαβαινόμαστε από την πρώτη ημέρα", είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Ακολούθως, τόνισε πως "επίσης, είχα την ευκαιρία να τον δω να προπονείται και μπόρεσα να παρατηρήσω την ταχύτητά του, το ρεπερτόριό του στην ντρίμπλα, την ταχύτητα στη σκέψη του. Την ίδια στιγμή, μένει ταπεινός και συνεχώς εξελίσσεται και προοδεύει.

Είναι το χρυσό μας αγόρι. και το έλεγα από την αρχή. Η ταχύτητα από μόνη της δεν έχει τίποτα να πει και πρέπει να τη χρησιμοποιείς σωστά, να έχεις εξυπνάδα, κάτι που διαθέτει ο Κιλιάν".

@ 2020 David Ramos/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ