ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: Για απουσία 1,5 μήνα κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ θα περάσει από διεξοδικές εξετάσεις, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία έξι εβδομάδων μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση της Παρί με την Σεντ Ετιέν.

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ αναμένεται να μάθουν εντός της ημέρας (29/11) οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος θα περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να δουν το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε μετά την αναμέτρηση με την Σεντ Ετιέν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία έξι εβδομάδων κάτι που σημαίνει πως ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει μετά από την αλλαγή του χρόνου.

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε ο Ποτσετίνο τόνισε: "Θα περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Αν δεν βγουν τα αποτελέσματα δεν μπορούμε να ξέρουμε".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ