ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: Δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου του με την Παρί έως το 2026 και μετά Βραζιλία

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεν και την Παρί για την Ligue 1 στις 9 Μαΐου του 2021.
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεν και την Παρί © 2021 DAVID VINCENT/ASSOCIATED PRESS

Στο νέο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει τοποθετηθεί οψιόν επέκτασης της μεταξύ τους συνεργασίας έως το 2026, πριν ο Βραζιλιάνος σταρ επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του.

Το Σάββατο (8/5) η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Νεϊμάρ για άλλα τέσσερα χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Παριζιάνους, ωστόσο η επισημοποίηση του deal καθυστερούσε. Ο Νεϊμάρ θα λαμβάνει ετησίως 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα έχει πλουσιοπάροχα μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League.

Σιγά σιγά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του UOL, που αναπαράγει και η Mundo Deportivo, o Νεϊμάρ μπορεί να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Παριζιάνους γι' ακόμη ένα έτος, μέχρι το 2026, πριν να επιστρέψει στη Βραζιλία.

Ο Νεϊμάρ θα έχει κλείσει τα 34 το καλοκαίρι του 2026 και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η προτεραιότητά του θα είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, ώστε να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του.

Photo credits: © 2021 David Vincent/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ