NATIONS LEAGUE

VIDEO: Χάθηκε η μπάλα στο υπέροχο γκολ της Ουγγαρίας

Luxembourg's Marvin Martins, left, and Hungary's Roland Sallai, right, challenge for the ball during an international friendly soccer match between Luxembourg and Hungary at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Germany, Thursday, Nov. 9, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Luxembourg's Marvin Martins, left, and Hungary's Roland Sallai, right, challenge for the ball during an international friendly soccer match between Luxembourg and Hungary at the Josy Barthel stadium in Luxembourg, Germany, Thursday, Nov. 9, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Ο Ρόλαντ Σάλαι άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Ελλάδα, μετά από υπέροχο συνδυασμό των συμπαικτών του, οι οποίοι έκαναν τρεις κεφαλιές για να "παγώσουν" την άμυνα του Μίχαελ Σκίμπε (VIDEO).

Η Ουγγαρία άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με την Ελλάδα για το Nations League στο 15', με τον Ρόλαντ Σάλαι να "σπάει το ρόδι" με τους μεγάλους της πατρίδας του. Κι η αλήθεια είναι ότι ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ το έκανε με εξαιρετικό τρόπο.

Με ευθύβολο αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βασίλη Μπάρκα. Ακόμη πιο εντυπωσιακή βέβαια ήταν η συνεργασία των συμπαικτών του, οι οποίοι με τρεις κεφαλιές "πάγωσαν" την ελληνική άμυνα.

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ