NATIONS LEAGUE

Σάντος: "Όταν νομίζουν ότι σταματά, ο Κριστιάνο σπάει περισσότερα ρεκόρ"

Portugal's Cristiano Ronaldo holds the trophy as he celebrates with his coach Fernando Santos winning the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Portugal's Cristiano Ronaldo holds the trophy as he celebrates with his coach Fernando Santos winning the UEFA Nations League final soccer match between Portugal and Netherlands at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, June 9, 2019. Portugal won 1-0. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντο, έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος μετά από τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σουηδία έφτασε τα 101 γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Με δύο εκπληκτικά γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Πορτογαλία επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Σουηδίας για το Nations League με τον σταρ της Γιουβέντους να φτάνει τα 101 γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Είναι εντυπωσιακό δε πως είναι δεύτερος στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων και κυνηγάει τον θρυλικό Αλί Νταεΐ που έφτασε τα 109 με τη φανέλα του Ιράν ενώ είναι ο πρώτος Ευρωπαίος ποδοφαιριστής στην ιστορία που έσπασε το φράγμα των 100 γκολ με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, έπλεξε το εγκώμιο του CR7 - ο οποίος θυμήθηκε ότι το πρώτο του γκολ ήταν κόντρα στην Ελλάδα για το Euro 2004 - και τόνισε ότι όταν όλοι νομίζουν ότι σταματά, αυτός καταρρίπτει περισσότερα ρεκόρ.

"Είναι χαρά μου να τον προπονώ. Ήμουν προπονητής του όταν ήταν 18 ετών στη Σπόρτινγκ, πριν πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήξερα ότι είναι φαινόμενο γι' αυτό είναι αυτός που είναι. Σπάει τα ρεκόρ. Όταν οι άλλοι νομίζουν ότι σταματά, αυτός σπάει περισσότερα ρεκόρ. Τρέφεται από αυτό", υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Ρονάλντο θυμήθηκε το πρώτο γκολ, κόντρα στην Ελλάδα!
Ρονάλντο: Αποθέωση από Γιουβέντους, Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ
Nations League: Όργια Ρονάλντο με Σουηδία, ντε ζα βου για Γαλλία με Κροατία

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ