NATIONS LEAGUE

Ράμος: "Έχω καθαρή τη συνείδησή μου"

Real Madrid's Sergio Ramos, left, fouls Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Real Madrid's Sergio Ramos, left, fouls Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο Σέρχιο Ράμος επανέλαβε πως δεν είχε καμία πρόθεση να τραυματίσει τον Μο Σάλαχ στον τελικό του Champions League και τόνισε πως δεν ανησυχεί για την υποδοχή που θα έχει από τους οπαδούς στο "Wembley" για την αναμέτρηση με την Αγγλία.

Η Αγγλία υποδέχεται την Ισπανία στο "Wembley" για το Nations League και η παρουσία του Σέρχιο Ράμος στο ματς ξύπνησε τις μνήμες του περασμένου Μαΐου, όταν από μαρκάρισμα του στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ο Μο Σαλάχ έφυγε νωρίς από το γήπεδο στον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί της Λίβερπουλ με σκορ 3-1.

Ο Ράμος ρωτήθηκε για το αν φοβάται ότι θα υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις από το αγγλικό κοινό, υποστηρίζοντας πως έχει καθαρή τη συνείδηση του.

"Πότε δεν ήθελα να τραυματίσω έναν συνάδελφο στον αγωνιστικό χώρο, επομένως η συνείδηση μου είναι καθαρή σχετικά με το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Δεν θα επηρεαστώ από αυτό. Ξέρω ότι οι Άγγλοι οπαδοί συμπεριφέρονται στους παίκτες όπως τους αξίζει και δεν έχω την παραμικρή ανησυχία", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στόπερ.

Η εθνική Ισπανία βρίσκεται πλέον υπό την τεχνική καθοδήγηση του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έχει επιβάλλει νέους νόμους στην ομάδα: απαγορεύονται τα κινητά στο διάστημα που η ομάδα βρίσκεται μαζί στην προπόνηση και το δείπνο, ενώ οι παίκτες δεν απασχολούνται με παιχνιδομηχανές αργά τη νύχτα. Οι προπονήσεις θα είναι διπλές και οι βίντεο-αναλύσεις μπαίνουν στην καθημερινότητα των παικτών.

"Ξέρω ότι θα αντιμετωπίσουμε προκλήσεις. Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι σε ένα μυθικό γήπεδο. Στην προπόνηση έχω εντυπωσιαστεί από την καλύτερη συμπεριφορά που έχω δει από παίκτες, από τη στιγμή που έγινα προπονητής.

Φυσικά θα δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα. Η Ισπανία υπήρξε σημείο αναφοράς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για μια δεκαετία. Προσπαθούμε να εξελίξουμε το μοντέλο μας. Μετά θα δούμε αν είμαστε αρκούντως αποτελεσματικοί", υποστήριξε ο Ενρίκε.

AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ